Heb jij de laatste jaren veel problemen met het aangeven van je grenzen? Wil jij leren om veel assertiever in het leven te staan? Durf jij nooit ‘nee’ te zeggen tegen je partner?

Met behulp van deze online cursus zal je leren meer voor jezelf op te komen, beter te communiceren met de mensen om je heen en zal je met meer zelfvertrouwen in het leven staan.

Door het leren omgaan met assertiviteit zal je dat respect verdienen wat jij zo verdient. Durf voor jezelf op te komen.

Leer op de juiste manier te communiceren met je partner, familie, collega’s en vrienden. Lees hier alles over de cursus Assertiviteit Succes! Formule van Vera Franssen.

Waarom is assertiviteit tonen in je leven zo belangrijk?

Assertieve communicatie zorgt voor meer duidelijkheid, respect en zelfvertrouwen. Het zorgt ook voor minder stress en conflicten.

‘Assertieve Communicatie Gaat Over Het Respecteren En Waarderen Van Je Eigen Tijd. JIJ Bent De Belangrijkste In Jouw Leven.’

Je leert ‘Nee’ te zeggen tegen je omgeving en je stelt je grenzen. Het is natuurlijk bij assertiviteit ook zo dat je goed leert naar anderen te luisteren en daar op de juiste manier weer op reageert.

Je bent eerlijk op een respectvolle manier, wat zelfs conflicten zal voorkomen in te toekomst.

Ik heb hier zelf ook jaren last van gehad. Op het werk en in mijn relatie durfde ik nooit goed mijn grenzen aan te geven.

Vaak was ik bang op de reactie van een ander.

Het kan toch niet anders dan dat de andere boos wordt? Doordat ik juist geen assertiviteit toonde liep ik tegen meer conflicten aan.

Ik durfde dan geen ‘Nee’ te zeggen en soms liepen situaties dan zo uit de hand dat het letterlijk mijn relatie, werk en vriendschappen op het spel zette. Mijn partner, collega’s en vrienden wisten nooit echt wat ik er nou van vond.

Dit kan een tijdje goed gaan, maar op een bepaald moment knapt er iets bij zowel je omgeving als bij jezelf.

Ik voelde aan mezelf dat het tijd voor verandering was. Open en eerlijke communicatie en op de juiste respectvolle manier dit over weten te brengen. Dit is waar ik naar opzoek ging.

Ik ging op zoek naar hulp en vond door enorm hard werken het juiste studiemateriaal. Door de jaren heen heb ik zoveel kennis opgedaan.

Op dit moment heb ik het voorrecht om als persoonlijkheidscoach cursisten mag begeleiden op een zeer persoonlijke manier.

Ik probeer mensen zichzelf te doen ontdekken op allerlei manieren. Je leeft maar één keer, haal het maximale eruit.

Met erg veel trots presenteer ik je nu mijn cursus Assertiviteit Succesformule. Deze cursus leert je op de juiste respectvolle manier voor jezelf op te komen. Je zal leren op de juiste manier te communiceren met je omgeving en je eigen grenzen duidelijk te leren aangeven.

Je wordt dankzij een duidelijk stappenplan van begin tot eind goed begeleid tijdens deze cursus.

Het leuke eraan is dat je tijdens de cursus al verandering zal merken in je eigen assertieve communicatie met jouw omgeving.

Je zal vanaf het begin resultaten boeken, en die zullen in de loop der tijd alleen maar toenemen. Leg je focus eens heerlijk alleen op jezelf.

En je zult tijdens deze cursus merken dat je assertiviteit toeneemt, meer zelfvertrouwen krijgt, respectvolle communicatie en durft jezelf weer op nummer één te zetten.

Online cursus assertiviteit vanuit thuis te volgen

Zoek jij een betrouwbare cursus die je gewoon praktische adviezen en concrete opdrachten meegeeft?

Een cursus die je vanuit thuis in je eigen tempo kunt volgen? Dan ben je bij de juiste cursus aangekomen.

Het programma is opgesteld dat je theorie en praktische opdrachten zich met elkaar af wisselen.

De opdrachten zijn gekoppeld aan de theorie en kunnen direct worden toegepast in je werk- en privé-situatie. Dit helpt je persoonlijke effectiviteit verder te vergroten en meer inzicht te krijgen in je gedrag.

Het programma richt zich op assertiviteit in verschillende aspecten van je leven. Je leert wat assertiviteit werkelijk wel en niet inhoudt.

Wat het betekent, hoe assertiviteit in je leven verweven is en hoe je leert om op een juiste manier het toe te passen in verschillende situaties.

Een eerlijk en transparant verhaal is waar Vera voor staat. Met de volledig focus om jou verder te helpen in jouw leven.

Wat krijg je allemaal bij aankoop van deze cursus?

Een ander enorm voordeel is natuurlijk de prijs! Normaal is deze cursus €129.97, maar nu tijdelijk slechts €39.97. De meeste online cursussen over assertiviteit zijn belachelijk duur (je betaalt duizenden euro’s!) .

En wat krijg je daar allemaal voor?

– Je maakt direct grote stappen om je eigen kwaliteiten en doelen beter te benutten (en krijg meer zelfvertrouwen, meer geloof in jezelf en betere relaties!)

– 20+ Interactieve oefeningen en opdrachten die je inzicht geven en helpen trainen om op een sterke maar beleefde manier voor jezelf op te komen.

– De 3 cruciale pijlers van effectieve communicatie en de 4 voorkomende communicatiestijlen.

– 50+ Praktische tips en de beste gesprekstechnieken om gemakkelijker en op de juiste manier  je grenzen aan te geven op het werk en in je privéleven.

Verder krijg je twee speciale bonus aanbiedingen helemaal gratis (t.w.v. € 40) bij aankoop van deze cursus, namelijk:

Bonus 1: Gouden Gesprekken. In deze bonus leer je omgaan met verschillende scenario’s (privé, gezin, sociale situaties, werk en alle gebieden van het leven).

Bonus 2: Overtuigd stemwerk! In deze bonus leer jij de kracht van je stem optimaal te benutten en ontdek je hoe je jouw stem op de juiste manier kunt gebruiken in je voordeel.

Vergroot je assertiviteit binnen  30 dagen!

Met het Assertiviteit Succesformule programma ontwikkel je binnen enkele weken veel meer assertiviteit. Je zal meer vertrouwen hebben en niet steeds rekening houden met wat anderen van je denken.

Klik hier om de Assertiviteit Succes! Formule met korting te bestellen.

Deze cursus is resultaat gericht. Krijg het respect dat jij verdient. Leer communiceren op een eerlijke en respectvolle manier.

Je wordt stap voor stap begeleid. Naast de concrete punten die worden aangepakt zal je gewoon merken dat je fijner in het leven staat. Je wordt gelukkiger door deze cursus te volgen.

Bovendien heb je een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn, laat het ons weten en je krijgt zonder vragen of moeilijkheden je geld terug.

De Assertiviteit Succesformule cursus helpt jou verder in je leven. Wacht dus niet langer en verander je leven op een positieve manier.

Assertiviteit Succes! Formule

39.97
9.4

Inhoud

10.0/10

Praktisch

10.0/10

Bruikbaarheid

10.0/10

Gemak

9.0/10

Stijl

8.0/10

Pros

  • Praktijk afgewisseld met theorie
  • Eigen tempo volgen (thuis)
  • Blijvend resultaat
  • Kleine investering
  • Duidelijke leerstof

Cons

  • Je moet je inzetten
  • Neemt enige tijd in beslag

Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>