Privé Coaching van Nederland 's Bekendste Narcisme Ervaringsdeskundige Vera Franssen  

#1 Coaching Traject Om Te Herstellen Van Narcistisch Misbruik

1-op-1 Coaching Traject met Ervaringsdeskundige Narcisme 

Als ervaringsdeskundige op het gebied van narcisme begrijp ik maar al te goed hoe verwoestend het kan zijn om een relatie te hebben gehad met een narcist. Samen met mijn team bieden wij nu privé-coaching en ondersteuning aan voor mensen die worstelen met de gevolgen van narcistisch misbruik. Als jij op zoek bent naar de juiste inzichten en oplossingen om te herstellen van narcistisch misbruik, dan ben je ons aan het juiste adres.

Tijdens ons intakegesprek brengen wij jouw persoonlijke situatie in kaart en kijken we waar je tegenaan loopt en waarom. Vervolgens bieden we op maat gemaakte coaching aan, die bestaat uit enkele gesprekken of doorlopende sessies, afhankelijk van jouw behoeften. In elk coaching gesprek gaan we dieper in op jouw specifieke situatie en uitdagingen, waarbij onze ervaring als narcisme ervaringsdeskundige van onschatbare waarde is.

Wat kan een ervaringsdeskundige narcisme voor jou betekenen?  

Gespecialiseerde coaching van een ervaringsdeskundige narcisme speelt een belangrijke rol in het herstellen van narcistisch misbruik.

Maar omdat veel psychologen en psychiaters niet voldoende zijn opgeleid in de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen zoals narcisme, vinden veel slachtoffers van narcistisch misbruik niet de hulp die ze nodig hebben bij het zoeken naar therapeutische ondersteuning. 

Voor wie op zoek is naar inzichten en oplossen voor zijn/haar probleem, bieden wij gespecialiseerde coaching en ondersteuning aan.  

Immers vragen speciale problemen om persoonlijke oplossingen. Daarom doet Vera en haar team met een select groepje mensen persoonlijke consulten. Tijdens het intakegesprek brengen we jouw persoonlijke situatie in kaart en waar je tegenaan loopt en waarom. 

Afhankelijk van je behoeften kan coaching bestaan uit enkele gesprekken of doorlopende sessies. In elk coaching gesprek gaan we dieper in op jouw specifieke situaties en uitdagingen en krijg je belangrijke inzichten en oplossingen.

Elk coaching gesprek duurt 60 minuten en vindt plaats via videobellen (Zoom) of mobiele telefoon. De tarieven zijn afhankelijk van de duur van het coaching traject. Heb je behoefte aan narcisme coaching? Vul dan eerst de onderstaande vragenlijst in:

Voordelen van Privé Coaching

Zeer specialistische kennis voor jouw specifieke situatie. 

Geen wachtlijsten en geen medische dossieropbouw. 

Krijg direct inzichten en oplossingen voor jouw specifieke probleem. 

Sta sterker in een rechtszaak en weet precies hoe een narcist functioneerd.

Sta sterker in een situatie waarin je bang bent dat je (ex)partner de kinderen manipuleert. 

Dure reguliere hulpverlening wordt niet vergoed wanneer je partner narcist is (zonder diagnose).

Vera Franssen en haar team zijn dé ervaringsdeskundige narcisme van Nederland  

Bekend van: 

Mijn naam is Vera Franssen en ik ben narcisme ervaringsdeskundige en coach. Ik heb de afgelopen jaren duizenden mensen geholpen om te herstellen van narcistisch misbruik.

In mijn loopbaan heb ik veel mensen zien worstelen met narcistisch machtsmisbruik die hun veel stress en onzekerheid oplevert. Een narcist speelt met je hoofd. Deze emotionele chantage en manipulatie kan leiden tot traumatische ervaringen.

In ons coaching traject met een narcisme ervaringsdeskundige word je stap voor stap begeleid, gewoon eenvoudig, veilig en gestructureerd opgezet, om voor de lange termijn van narcistisch misbruik verlost te zijn.

We gaan werken aan je huidige situatie, traumatische ervaringen, je eigen patronen en eigen grenzen. In de 1-op-1 coaching sessies gaan we heel concreet met jouw vraagstukken aan de slag, zodat je een antwoord krijgt op alle vragen.

het grootste narcisme Slachtoffer opleidingsinstituut van Nederland & België

Customers served! 100 Geholpen slachtoffers van narcistisch misbruik
Customers served! 100 Jaar professionele ervaring in narcistische problematiek

Als je klaar bent om te beginnen met jouw herstel, neem dan vandaag nog contact op voor een intakegesprek en 1 op 1 coaching. Je zult niet alleen leren hoe je jezelf kunt helen, maar je zult ook ontdekken hoe je jouw leven opnieuw kunt opbouwen na narcistisch misbruik. 

Laat Vera en haar team van professionals je helpen om jouw volledige potentieel te bereiken en een gelukkig leven te leiden.

Plan intakegesprek in met een narcisme ervaringsdeskundige 

Er is een grote vraag naar onze coaching trajecten. We zijn over het algemeen erg volgeboekt omdat we met een klein team werken, maar er komen regelmatig nieuwe plekken vrij.

De snelste manier om in contact met ons te komen is door je aan te melden voor een online intakegesprek. In onze agenda zie je welke dagen en tijden er nog vrij zijn. Na aanmelding zullen wij contact met je opnemen. 

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@vitaalgezond.com en we reageren zo snel mogelijk op je vragen.

Een Pijnloos traject Voor Het Helen Van Je Trauma's & Een Gelukkig Leven  


Zonder Wachtlijsten & Jarenlange Therapie 

Dit Is wat Andere Cliënten Over De Coaching Zeggen: 

  • 1-op-1 coaching door een zeer gespecialiseerde professional
  • Waardevolle technieken om met heftige emoties en lastige momenten om te gaan.
  • Leer zeer krachtige technieken om specifiek met jouw narcist om te gaan.
  • Je 'nieuwe ik' vorm geven... of daar minstens de goede richting voor gaan bepalen.
  • 95% manipulatieproof voor narcisme worden, zodat dit jou in de toekomst niet opnieuw gaat gebeuren. 

Plan een vrijblijvend intakegesprek in:


Klantenservice: info@vitaalgezond.comPostadres
Keurenplein 41
Box C7919
1069CD Amsterdam
Nederland


Algemene Voorwaarden

Copyright Vitaalgezond © 2022

>