De Complete Gids Om Je Gevoelens en Gedachten Te uiten - En op Te Komen Voor Je Eigen Belangen!

ervaar de voordelen op je werk, in je sociale leven of op andere gebieden

De Complete Gids Om Assertiever Te Worden In Je Eigen Leven:

En ervaar de voordelen op je werk, in je sociale leven of op andere gebieden!

  • De 7 hardnekkige mythes en misverstanden over assertiviteit die schadelijk zijn voor jouw communicatie en interacties met anderen.
  • De sleutel tot het opbouwen van goede relaties, zowel in je werk als je privéleven (dit weet je al, maar pas je nog niet toe in je leven).
  • De belangrijkste 4 voordelen om voor jezelf op te komen en effectief te communiceren (Hint: het is niet wat je denkt). 
  • 52+ pagina's met waardevolle assertiviteit tips van een ervaringsdeskundige (helemaal gratis!)

'Leer Stap Voor Stap Om Meer Uit Jezelf Te Halen & De Controle Over Je Leven Terug Te krijgen'

'Leer Stap Voor Stap Om Meer Uit Jezelf Te Halen & De Controle Over Je Leven Terug Te krijgen'

Jarenlang had ik wel in de gaten dat er iets niet goed zat, maar dat ik zo passief was in mijn gedrag, kwam niet bij mij op of ontkende ik het tegenover mijzelf. 

Ik ben van nature een ja-persoon. Ik help graag mensen waar ik kan. En soms is het makkelijker om conflict te vermijden en maar te doen wat anderen willen. Maar ook jij hebt je eigen prioriteiten en behoeften, net als iedereen. 'Nee' zeggen gaat over het respecteren en waarderen van je eigen tijd.

Het probleem met niet goed durven opkomen voor je eigen belangen, is dat het een enorme stempel drukt op je eigen gedachten, gevoelens en meningen. De keuzes in je leven, hoe jij tegen het leven aankijkt, hoe je behandeld wenst te worden door anderen... Alles staat met elkaar in verbinding.  

Assertief zijn is allesbehalve gemakkelijk voor iemand die van nature niet zo is. Dat je hier beland bent en deze pagina aan het lezen bent, betekent dat je al de eerste stap hebt gezet om assertiever te worden in het dagelijks leven. Zoals ik al zei, als je niet assertief genoeg bent dan kan dit grote invloed op je werk en privéleven hebben.

Inmiddels heb ik duizenden vrouwen (en mannen) geholpen om veel sterker en zelfbewuster in het leven te staan. Ze hebben een gezonde balans gevonden in het verdedigen van hun eigen belangen en het rekening houden met een ander. 

In het gratis E-book 'De Kunst van Assertief Gedrag', leer jij om meer uit jezelf te halen en de controle over je leven terug te krijgen. Je krijgt van mij alle handvaten om te leren hoe je op een juiste manier voor jezelf kunt opkomen. Je leert bovendien om oude patronen in jezelf die contraproductief zijn te doorbreken. Als dat is wat je wilt... Dan wordt het tijd om aan je assertiviteit te werken!

Lees Hieronder de Ervaringen Van Andere Lezers:

Na het doornemen van het gratis assertiviteit ebook van Vera ging er voor mij wel een belletje rinkelen. Ik ben van nature niet erg assertief. 

Jarenlang was ik niet in staat om voor mezelf op te komen op mijn werk. Ik heb daardoor behoorlijk wat promoties gemist en ging met buikpijn naar mijn werk. Ik was mij ten einde raad..

Door dit ebook over assertiviteit geheim weet ik dat ik zelf er iets aan kan veranderen en hoe ik dat het beste kan aanpakken!! 

Ik ben blij dat ik nu weet hoe het beste mijn eigen grenzen kan aangeven.

Sandra - 51 jaar


Ik heb altijd moeite gehad om voor mijn eigen belangen op te komen, dit komt denk ik omdat ik vroeger gepest ben op school. 

Vanaf de basisschool was ik het pispaaltje van de klas en dit heeft zich in de middelbare school niet veel verbeterd. 

Nu inmiddels jaren verder ondervind ik hier nog steeds de gevolgen van op mijn werk en privé-leven. Ik voelde me nooit goed genoeg voor andere mensen. 

Ik heb dit boek over assertief gedrag vorige week doorgenomen en weet nu al veel beter wat assertiviteit is en wat een gebrek aan assertief gedrag voor invloed op mijn leven heeft. Dankjewel Vera!!

Mirjam - 63 jaar

Hey Vera,

Ik heb jouw E-book over assertief gedrag  doorgenomen en jij vroeg me of ik je even kon laten weten hoe het mij heeft geholpen. 

Wat mij met name op is gevallen dat ik dacht dat passief gedrag onschuldig is. 

Helaas heb ik moeten concluderen dat dat helaas niet het geval is. Het kan verstrekkende gevolgen op je leven hebben en ik merk inderdaad dat ik zelf ook in de gevarenzone ben beland. 

Dankzij jouw tips heb ik enorme stappen gemaakt de afgelopen weken. Bedankt voor deze waardevolle inzichten! :-)

Tom - 36 jaar

'Assertieve Communicatie Gaat Over Het Respecteren En Waarderen Van Je Eigen Tijd. JIJ Bent De Belangrijkste In Jouw Leven.'

'Assertieve Communicatie Gaat Over Het Respecteren En Waarderen Van Je Eigen Tijd. JIJ Bent De Belangrijkste In Jouw Leven.'

In het gratis E-book 'De Kunst van Assertief Gedrag' ga jij de belangrijkste geheimen van assertief zijn ontdekken. 

Klik hieronder op de groene knop en dan stuur ik je het E-book gratis op: 

In het gratis E-book 'De Kunst van Assertief Gedrag' ga jij de belangrijkste geheimen van assertief zijn ontdekken. 

Klik hieronder op de groene knop en dan stuur ik je het E-book gratis op:

>
error: Content is protected !!