Deskundige Expertise in Omgaan Met Narcisme

 Jouw #1 Begeleiding voor Herstel van Narcistisch Misbruik

(Ongeacht Hoe Hopeloos Je Situatie Ook Lijkt)

1-op-1 Privé Coaching Traject

Wist je dat Vera Franssen en haar team van specialisten privé coaching geven aan slachtoffers van narcisme?

Wanneer je te maken hebt gehad met een narcist en/of een langdurige relatie hebt gehad met iemand met een persoonlijkheidsstoornis, is de kans groot dat je een complex trauma hebt opgelopen.

Het kan zijn dat anderen niet begrijpen of ontkennen wat je hebt meegemaakt, wat kan bijdragen aan je traumatische ervaring. Als slachtoffer van narcistisch misbruik heb je mogelijk professionele hulp nodig om te herstellen en verder te gaan met je leven.

De rol van herstelcoaching bij narcistisch misbruik

Coaching speelt een belangrijke rol in het herstellen van narcistisch misbruik. Daarom doet Vera en haar team van deskundigen met een select groepje mensen persoonlijke consulten. 

Voor wie op zoek is naar inzichten en oplossen voor zijn/haar probleem, bieden wij gespecialiseerde coaching en ondersteuning aan.

Niet alleen is deze 1-op-1 begeleiding effectief en flexibel, je hebt ook de geruststellende zekerheid dat er altijd iemand beschikbaar is om op terug te vallen. 

En nog belangrijker, met het coaching traject voor slachtoffers van narcistisch misbruik kun je weer de controle krijgen over jouw leven. Je kunt leren om weer op jezelf te vertrouwen en te geloven in jouw eigen kracht. Je hoeft niet langer te leven in angst en onzekerheid, maar kunt werken aan een toekomst waarin jij weer de regie hebt.

Immers vragen specifieke problemen om op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op jouw behoeften en omstandigheden. Tijdens het intakegesprek brengen we jouw persoonlijke situatie in kaart en waar je tegenaan loopt. We zullen alle details bespreken en beoordelen of het bij je past. 

Dus als je op zoek bent naar persoonlijke begeleiding in jouw herstel van narcistisch misbruik, neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Je verdient het om weer te stralen. 

Let op: Onze coaching is erg populair en vanwege ons kleine team van professionals hebben we beperkte beschikbaarheid. We werken daarom alleen met mensen die gemotiveerd zijn om aan zichzelf te werken en zich willen committeren aan het herstelproces.

Voordelen van Deskundige Privé Coaching

Wij bieden zeer gespecialiseerde kennis, toegespitst op jouw specifieke situatie. Wordt ondersteund door onze ervaring met gelijksoortige situaties.

Geen wachtlijsten en geen medische dossieropbouw. Volg ons traject volledig anoniem. 

Krijg direct inzichten en oplossingen voor jouw probleem. Je hebt de zekerheid dat je altijd kunt terugvallen op onze deskundigheid. Effectief en flexibel.  

Leer effectieve strategieën voor het versterken van jouw positie in een juridische kwestie of rechtszaak en krijg inzicht in hoe een narcist te werk gaat. 

Sta als ouder sterker in een situatie waarin je bang bent dat je (ex)partner de kinderen manipuleert. 

Dure reguliere hulpverlening wordt niet vergoed wanneer je partner narcist is (zonder diagnose).

Wij bieden ook fysieke coaching op locatie aan in de randstad en middels videobellen in alle andere regio's.

Vera Franssen en haar team zijn dé narcisme-experts van Nederland  

Bekend van: 

Mijn naam is Vera Franssen en ik ben professioneel hulpverlener, specialist en ervaringsdeskundige op het gebied van narcisme.

Ik wil graag mensen helpen die – net als ik in het verleden – het slachtoffer zijn geworden van een narcistische of manipulatieve persoon. 

In mijn loopbaan heb ik veel mensen zien worstelen met narcistisch machtsmisbruik die hun veel stress en onzekerheid oplevert. Een narcist speelt met je hoofd. Deze emotionele chantage en manipulatie kan leiden tot traumatische ervaringen.

In ons coaching traject word je stap voor stap begeleid, gewoon eenvoudig, veilig en gestructureerd opgezet, om voor de lange termijn van narcistisch misbruik verlost te zijn. We gaan werken aan je huidige situatie, traumatische ervaringen, emotionele flashbacks, je eigen patronen en eigen grenzen.

In de 1-op-1 coaching sessies gaan we heel concreet met jouw vraagstukken aan de slag, zodat je een antwoord krijgt op alle vragen. We bieden een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin je je verhaal kunt delen en we samen kunnen werken aan jouw herstel.

De grootste narcisme Slachtoffer community van Nederland & België

Customers served! 100 Geholpen slachtoffers van narcistisch misbruik
Customers served! 100 Jaar professionele ervaring in narcistische problematiek

Hoe werkt het coaching traject?

1. Gratis intakegesprek

In het intakegesprek maak je kennis met de coach en kun je je verhaal delen. De coach zal je vragen stellen om een beter begrip te krijgen van jouw situatie en behoeften.

2. Kennismaking met coach/deskundige

Na het intakegesprek wordt je gematched met een specialist in jouw problematiek. Onze coaching is op maat gemaakt voor elke individuele cliënt en we bieden verschillende trajecten aan voor jouw specifieke behoeften en doelen. Wij behandelen bijvoorbeeld een slachtoffer van een narcistische ouder anders dan iemand met een narcistische partner. Vervolgens maak je kennis met je coach via Zoom, Skype of de telefoon, die je zal begeleiden tijdens het gehele traject.

3. Volledige ondersteuning

Tijdens het coaching traject heb je onze volledige ondersteuning en wij staan klaar om je de support te bieden die jij nodig hebt in je traject. Samen bespreken jullie jouw voortgang en eventuele obstakels waar je tegenaan loopt. De coach zal je tips en handvatten geven om hiermee om te gaan.

4. Onbeperkt toegang tot al ons online lesmateriaal

Tijdens het coaching traject heb je onbeperkt toegang tot de Premium versie van ons online herstelprogramma 'Narcist de Baas Methode. Hierdoor kun je op elk moment van de dag werken aan jouw herstel en groei.

Plan een vrijblijvend intakegesprek in 

Let op: er is een grote vraag naar onze coaching. Onze vrije plaatsen zijn beperkt omdat we met een klein team van professionals werken. We willen zorgen dat elke cliënt de aandacht krijgt die ze nodig hebben en verdienen. We zoeken dus alleen gemotiveerde mensen die bereid zijn om écht aan zichzelf te werken en zich te committeren aan het proces. 

De snelste manier om in contact met ons te komen is door je aan te melden voor een gratis intakegesprek. In onze agenda zie je welke dagen en tijden er nog vrij zijn. Na aanmelding zullen wij contact met je opnemen. 

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@vitaalgezond.com en we reageren zo snel mogelijk op je vragen.

Een Pijnloos traject Voor Het Helen Van Je Trauma's & Een Gelukkig Leven  


Zonder Wachtlijsten & Jarenlange Therapie 

Dit Zijn De Ervaringen Van Andere Deelnemers: 

Stel je eens voor...

  • Stel je eens voor dat je elke dag wakker wordt met een gevoel van rust en vrijheid. Je kijkt in de spiegel en je ziet een sterke en zelfverzekerde persoon, zonder de last van de constante manipulatie en de belemmeringen van de narcistische persoonlijkheid in je leven.
  • Je gaat je dag in met energie en focus, zonder de constante angst om te falen of de negativiteit die je eerder omringde. Je geniet van de mensen om je heen, zonder de constante twijfel en onzekerheid die je eerder plaagden.
  • In plaats van defensief of boos te worden, blijf je rustig en verzamel je je gedachten. Je begrijpt dat de narcistische persoonlijkheid probeert om je te manipuleren, maar je laat je niet onder druk zetten. Je weet hoe je de controle over de situatie kunt houden en hoe je de narcist kunt weerleggen zonder in zijn of haar valkuilen te trappen.
  • Als gescheiden ouder met een narcistische ex-partner en een co-ouderschapsregeling, was het ophalen en afzetten van de kinderen vroeger vaak stressvol en conflictrijk door manipulatieve tactieken. Maar door geleerde vaardigheden om met narcisten om te gaan, kan je nu effectief met je ex-partner omgaan. 
  • Je hebt de controle terug over je eigen leven, zonder de manipulatie en het controleren van de narcist. Je leeft je leven op jouw eigen voorwaarden, zonder dat iemand anders bepaalt wat goed voor je is.
Vrouw die met vrijheid door een graanveld rent
  • Met ons traject krijg jij alle tools in handen om jouw leven weer op de rails te krijgen.
  • Leer zeer krachtige technieken om specifiek met jouw narcist om te gaan.
  • Wij gaan samen met jou aan de slag om te werken aan de gevolgen van narcisme op jouw leven. Denk hierbij aan het herstellen van jouw zelfvertrouwen, het omgaan met emoties en het opbouwen van gezonde relaties.
  • 95% manipulatieproof voor narcisme worden, zodat dit jou in de toekomst niet opnieuw gaat gebeuren. 

Plan een vrijblijvend intakegesprek in:


Klantenservice: info@vitaalgezond.comPostadres
Keurenplein 41
Box C7919
1069CD Amsterdam
Nederland


Algemene Voorwaarden

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren en om het webverkeer te analyseren. Dit omvat ook het gebruik van Google Analytics om ons te helpen begrijpen hoe onze website wordt gebruikt. Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies.


Copyright Vitaalgezond © 2023

>