Leer Op Een Blijvende En Gezonde Manier Grenzen Stellen, Opkomen Voor Jezelf en Nee Zeggen (Op Elke Leeftijd & in Elke Situatie!)

Ontdek Hier Waarom Je Narcistische Minnaar Seks Als Wapen Gebruikt... En Hoe Je Voorgoed Kunt Loskomen & Herstellen Van Narcistisch Misbruik

  • Maak direct grote stappen om je eigen kwaliteiten en doelen beter te benutten (en krijg meer zelfvertrouwen, meer geloof in jezelf en betere relaties!)
  • 20+ interactieve oefeningen en bonus tips die je inzicht geven en helpen trainen om op een sterke maar beleefde manier voor jezelf op te komen.
  •  De 3 pijlers van effectieve communicatie en de 4 voorkomende communciatiestijlen.
  • Praktische tips om gemakkelijker en op de juiste manier  je grenzen aan te geven op het werk en in je privé-leven. 
  • En een hoop meer... 

24,95 - €19.95

'Nee' zeggen gaat over het respecteren en waarderen van je eigen tijd. JIJ Bent De Belangrijkste In Jouw Leven.'

Vind je het moeilijk om 'nee' te zeggen?' Wil je graag dingen doen voor een ander om aardig te zijn? Ja zeggen zonder erover na te denken - en er later spijt van krijgen? Ik begrijp jou als geen ander.


Ik ben van nature een ja-persoon. Ik help graag mensen waar ik kan. En soms is het makkelijker om conflict te vermijden en maar te doen wat anderen willen. Maar ook jij hebt je eigen prioriteiten en behoeften, net als iedereen. 'Nee' zeggen gaat over het respecteren en waarderen van je eigen tijd.


Er ontstaat een vicieuze cirkel waarin de mensen om je heen verwachten dat je er altijd voor hen bent en aan hun wensen voldoet. Als je geen nee durft te zeggen, kun je uitgeput, gestrest en geïrriteerd raken en gaat dit ten koste van je eigen leven. Daar word jij niet beter van en de ander uiteindelijk ook niet. 


Opkomen voor jezelf is belangrijk, zowel in je werk als je privé-leven. Tijd is waardevol en beperkt. En toch voelen we ons vaak gedwongen om het te geven aan iemand of aan iets wat niet onze tijd verdient.


In mijn handleiding 'NEE = NEE' leer je waardevolle tips en oefeningen om assertiever te worden en en je grenzen aan te geven op een rustige, respectvolle en liefdevolle manier. 

Dit Is Wat Anderen Erover Zeggen: 

Vera heeft me enorm geholpen met dit extra werkboek. Het Vitaal Zelfvertrouwen Programma had ik al. Veel mensen hebben als kind niet geleerd om assertief te zijn on ins gedrag. Het is alsof je een nieuwe taal leert. In mijn jeugd heb ik veel problemen gehad met mijn ouders. Ik kon nooit iets waarmaken en alles wat ik deed was in hun ogen onvoldoende. Dit zorgde voor een flinke scheur in mijn zelfvertrouwen.


Dit werkboek heeft me geholpen om los te komen van anderen en mijzelf op de eerste plaats te zetten. Het is duidelijk geschreven en biedt praktische oplossingen! De oefeningen in het boek hebben mij enorm geholpen en ik durf me veel assertiever op te stellen op mijn werk en in mijn huidige relatie. Waarvoor dank Vera! 


Maurice - 32 jaar


Geweldig boek voor introverte mensen zoals ik! Ik wou dat ik het veel eerder had gelezen!


Ik was op zoek naar een handleiding om assertiever te worden. Heel mijn leven heb ik al moeite met nee zeggen en vertoon ik te veel meegaand gedrag. Mijn relaties werden daar niet beter van. 


Veel boeken over het onderwerp gaan over de psychologie achter een gebrek aan assertiviteit. Ik wilde juist de volgende stap maken om assertiever te zijn en dit bleek het boek te zijn waar ik naar op zoek was. Ik herwon het respect van mijn vrienden, familie en collega's die ik verdien. 


Het meest nuttig vond ik de tips om iemand om iemand te confronteren. Ik vond het boekje aan de wat korte kant maar wel zeer waardevol en nuttig. 


Nicole - 51 jaar

Erg handig voor verschillende situaties waar iedereen in zijn of haar leven mee te maken krijgt!


Het vertelt over de verschillende manieren waarop je met mensen kunt communiceren en hoe je met conflicten omgaat. En je leert ook hoe andere mensen denken.  Het is een zeer nuttig zelfhulpboek en ik raad het ten zeerste aan.  


Dit boek laat zien hoe je een zelfverzekerder, assertiever persoon kunt zijn. Makkelijk te lezen en eenvoudig te begrijpen. Zeker een aanrader als je het moeilijk vindt om voor jezelf op te komen en meer uit je leven wilt halen.


Fatima - 44 jaar

'De Ultieme Handleiding Om Je Mening Te Zeggen En Je Grenzen Aan Te Geven.'

Klaar om het probleem aan te pakken?

Voor wie leef jij je leven? Hopelijk voor jezelf en niet voor je partner, ouders, kinderen, vrienden of collega's.


Zet vandaag de eerste stap om voor jezelf op te komen en breng je leven in balans.


Communiceer op een manier waardoor anderen willen luisteren en krijg het respect dat jij verdient.


Deze filosofie vormt de kern van de methode die is beschreven in NEE = NEE. Met dit werkboek ligt de macht in jouw handen! 

Wil je direct aan de slag met het ebook, dan heb je nu de kans om voor eens en altijd te ontsnappen uit seksuele chantage en misbruik. 

€24.95 - €19.95

Klantenservice: info@vitaalgezond.com


Postadres:

Vitaal Gezond
Keurenplein 41
Box C7919
1069CD Amsterdam
Nederland


Algemene Voorwaarden / leveringsvoorwaarden & retourbeleid


Privacy policy


Vitaal Gezond & Nee = Nee e-book © 2020-2021

>