REVIEW: Perfect Slapen in 7 Stappen Waardevol of Oplichterij?

REVIEW: Perfect Slapen in 7 Stappen Waardevol of Oplichterij?

Met Perfect Slapen in 7 Stappen kom je voorgoed van je slapeloosheid af, zo belooft de auteur William van der Klaauw.

Helpt de methode van Perfect Slapen in 7 Stappen ook écht of is het bedrog? Dat bespreek ik in deze review Perfect Slapen in 7 Stappen.

Slaap je slecht? Dan zijn er echt manieren om de kwaliteit van je slaap te verbeteren. Deze worden in dit boek besproken in een makkelijk te volgen methode.

Dus geen middeltjes, pillen en drankjes volgens de auteur, maar terug naar de basis voor een betere slaapkwaliteit.

Wie is de auteur William van der Klaauw?

William van der Klaauw is bekend van een aantal succesvolle slaapwebsites. In 2015 heeft hij het boek Perfect Slapen in 7 stappen uitgebracht. 

William van der Klaauw is slaapexpert. Naar aanleiding van het succes van slaapwijzer.net heeft hij in 2015 het boek Perfect Slapen in 7 Stappen uitgebracht, om anderen te helpen bij het beter slapen.

 Hij gelooft niet in pilletjes of kruiden die helpen bij het slapen, maar denkt juist dat het goed is om de oorzaak van je slechte slapen te achterhalen. Dit doet hij met zijn 7 stappen-methode.

De naam ‘William van der Klaauw’ is niet terug te vinden op internet. Toch is het bedrijf achter slaapwijzer.net en slaapacademie.net legitiem, en ingeschreven bij de KvK.

Daarom vermoed ik dat het hier gaat om een pseudoniem. Dat is niet erg. Het gaat namelijk om de inhoud van het boek en in hoeverre deze inhoud jou kan helpen bij je slaapproblemen.

Dat bespreek ik hier verder in deze review van Perfect slapen in 7 Stappen.

Wat is het E-book Perfect Slapen in 7 Stappen?

Slapeloosheid is een groeiend probleem. Steeds meer mensen kampen met slapeloze nachten en een slechte nachtrust.

De gevolgen zijn vergaand. Slapeloosheid kan ernstige gevolgen hebben op je carrière, productiviteit, humeur, sociale relaties en kan zelfs depressiviteit veroorzaken. 

Een goed boek met praktische tips is daarom zeker voor veel mensen een welkom hulpmiddel.

William van der Klaauw bespreekt in zijn boek Perfect Slapen in 7 Stappen de zeven stappen naar een betere nachtrust. En dat zijn deze stappen, wat ook de hoofdstukken in het boek zijn: 

Stap 1: Herstel het vertrouwen. Je bent geen slechte slapen, en zou jezelf niet moeten saboteren. Verander dit denken. 

Slap 2: Zorg voor structuur en regelmaat. Een gezonde structuur met goede regelmaat is een belangrijk onderdeel in de kwaliteit van de nachtrust. In deze stap wordt het belang van ritme uitgelegd.

Stap 3: Maak optimaal gebruik van licht en duisternis. Dit hoofdstuk bespreekt het belang van de biologische klok.

Stap 4: Kies voor een slaapverwekkende leefstijl. Ontwikkel een complete leefstijl waardoor je goed kunt slapen. 

Stap 5: Ontwikkel de slaaproutine die voor jou werkt. Er is geen perfecte slaaproutine, maar wel een perfecte slaaproutine voor jou. Deze dien je alleen nog te ontdekken.

Stap 6: Val in slaap zonder angst. Met aanvullende tips om nog beter te slapen.

Stap 7: Slim wakker worden. Over hoe je goed op kunt staan, met een lekker ontbijt en een goed ochtendritueel.

Kalmeer je gedachten. Dit is het laatste onderdeel van het boek, maar ook een gratis bonus als je op de link onderaan deze review klikt. In dit onderdeel krijg je 10 technieken die je helpen om je slaap te verbeteren. Dit zijn aanvullende tips die je nog beter helpen om lekker én goed te slapen. 

Heb jij last van slapeloosheid en heb je alles al geprobeerd? Met dit boek ga je terug naar de essentie van het slapen. Eigenlijk zijn deze stappen basisstappen voor een goede nachtrust. Het boek staat boordevol tips. Daarmee kan dit boek jou echt helpen bij een betere nachtrust. 

Waarom Perfect Slapen in 7 Stappen volgen?

William van der Klaauw is met Perfect Slapen in 7 Stappen erg duidelijk: Alle slaaphulpmiddelen helpen niet. Gebruik geen zogenaamd wondermiddel, maar ga voor de kleine veranderingen die samen een verbetering van 100% geven.

Een goede nachtrust is ook een opsomming van de aanmaak van de juiste hormonen door je lichaam. Je moet jezelf voorbereiden op het slapen. Daarom is deze methode niet alleen gericht op de avond, maar ook op de ochtend en de gehele dag.

mindfulness slapen

Wat is de echte oorzaak van je slaapprobleem? Pak het probleem bij de wortel aan. Ook dit is onderdeel van deze methode.

Een complete methode dus, van verschillende factoren die invloed hebben op de kwaliteit van je slaap.

Wat zijn de kritiekpunten aan Perfect Slapen in 7 Stappen?

William van der Klaauw is een zelfuitgeroepen expert, maar heeft verder geen achtergrond hierin. Dit boek is tot stand gekomen uit het succes van zijn websites. De kennis die hij hier heeft vergaard, heeft hij vertaald in dit boek. 

Toch zit er een kern van waarheid in de boodschap van Perfect Slapen in 7 Stappen, namelijk dat je het probleem van het slapen bij jezelf moet zoeken, en niet in pillen, middeltjes of thee. Dit boek is daarom een reactie op al deze hulpmiddeltjes die niet werken.

Wat krijg je allemaal bij Perfect Slapen in 7 Stappen?

Wil jij eindelijk écht lekker slapen?

Je krijgt het boek Perfect Slapen in 7 Stappen de volgende dag al thuisgestuurd. En kunt het direct digitaal downloaden.

Dit boek is makkelijk te lezen, met heldere taal. Je herkent jezelf snel in het verhaal van Perfect Slapen in 7 Stappen. Herkenbaarheid. Je kan dus in korte tijd een verschil merken in een betere nachtrust.

Maar daarnaast krijg je ook tijdelijk maar liefst 7 digitale bonussen als je het boek via de onderstaande links koopt.

Bonus 1: Jaar lang gratis ondersteuning

Je kunt je vragen naar aanleiding van het boek persoonlijk stellen aan William van der Klaauw.

Bonus 2: Slaapchecklist

Op deze checklist wordt kort weergegeven wat je iedere dag moet doen om beter te slapen. Een beknopte samenvatting dus. 

Bonus 3: E-cursus ‘Dieper slapen: ’s nachts doorslapen

Deze cursus helpt je om het slapen beter te begrijpen. Daarmee leer je dus letterlijk de achtergrond van een diepe slaap.

Bonus 4: Kalmeer je gedachten

In dit kleine e-boekje lees je technieken die je direct kunt toepassen om je slaap te verbeteren. Deze bonus is ook het laatste gedeelte van het boek Slapen in 7 Stappen. 

Bonus 5: Welterusten snacks receptenboek

Een receptenboekje met 5 recepten vol ingrediënten die de slaap bevorderen. 

Bonus 6: Slaapsupplementengids

Met de 5 beste voedingssupplementen die de slaap bevorderen.

Bonus 7: Crystal waters

Speciale muziek die rust geeft waarin je kunt wegdromen.

Dat zijn heel veel bonussen. Wil jij ook deze gratis bonussen? Bestel het boek Perfect Slapen in 7 stappen dan met de link onderaan deze review.

Ervaringen van klanten met Perfect Slapen in 7 Stappen

Al maanden slik ik medicatie om beter te kunnen slapen, maar het helpt nog steeds niet. Na 3 nachten met dit boek slaap ik als een roos. Ik sta uitgerust op en heb weer energie. Ik voel me een nieuw mens. Echt super goed.” – Mark (49 jaar)

Hallo William, ik wil je even laten weten dat ik je tip heb opgevolgd. Ik gebruik deze methode al 2weken en het helpt echt. Ik slaap veel beter en zit lekkerder in mijn vel. Super bedankt. Groetjes Rosa” – Rosa (33)

 

Eindoordeel: Perfect Slapen in 7 Stappen de moeite waard of niet?

Je krijgt met dit boek veel waar voor je geld. Een boek thuisgestuurd, digitaal boek en maar liefst 7 bonussen!!! En om je nog meer vertrouwen te geven heb je 90 dagen garantie.

Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn binnen deze 90 dagen dan krijg je je geld gewoon terug. Ideaal toch?

Ik heb zelf heel veel geleerd van dit boek met de bonussen. Heel interessant om te lezen over de voedingssupplementen die je ondersteunen bij het slapen.

Het boek leest heel makkelijk, maar tegelijkertijd leer je heel veel over het slapen. Je herkent je zelf snel in het verhaal. En dat is de kracht van dit boek: Je zal binnen enkele weken verbetering zien als je de methode van William volgt.

Perfect Slapen in 7 Stappen kopen of bestellen?

Ga jij de uitdaging aan naar een betere nachtrust?  

Bestel dit boek hier vandaag nog. Dan ontvang je direct de digitale versie van Slapen in 7 Stappen met korting en de tijdelijke bonussen.

Perfect slapen in 7 stappen

8.7

Inhoud

9.5/10

Praktisch

9.0/10

Bruikbaarheid

8.0/10

Gemak

9.0/10

Stijl

8.0/10
Vera
 

Vera is sociaal pedagogisch hulpverlener en persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. Ze is expert op het gebied van zelfvertrouwen en narcisme. Met haar deskundigheid heeft ze al duizenden vrouwen én mannen geholpen om te herstellen van narcistisch misbruik. Vera is zelfstandig auteur en schrijft op Vitaal Gezond artikelen over mens, (sociale) relaties en gezondheid.

>