De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website www.vitaalgezond.com. Door de website te gebruiken stem je in met onze disclaimer.

Vitaal Gezond is een website die zich richt op het aanbieden van eerlijk en praktisch advies. De informatie die je op onze website leest is met de grootste zorg samengesteld. De focus ligt op een gezonder, energieker en gelukkiger leven leiden met behulp van praktische tips en gezonde adviezen.

De informatie op Vitaal Gezond is alleen bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden. Desalniettemin is het mogelijk dat de informatie die op de website is gepubliceerd onvolledig en/of juist is. Vitaal Gezond verstrekt geen medisch (professioneel) advies en mag NOOIT als vervanging worden gezien. Raadpleeg altijd je behandelend arts voor medisch advies, diagnose of behandeling.

We geven geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van informatie op onze website. Elke actie die je neemt op de informatie op deze website is strikt op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en schade in verband met het gebruik van onze website.

Geen van de auteurs, beheerders of iemand anders die verbonden is met Vitaal Gezond, op welke manier dan ook, kan verantwoordelijk zijn voor jouw gebruik van de informatie die is gekoppeld aan onze webpagina’s.

Deze site bevat auteursrechtelijk beschermd materiaal. Tekst van onze website mag niet zonder (uitdrukkelijke) toestemming worden gedupliceerd. Linken naar een Vitaal Gezond artikel mag wel. In dat geval verzoeken wij je om een klikbare hyperlink te maken welke verwijst naar het oorspronkelijke artikel op vitaalgezond.com. Voor vragen over het linken van artikelen kun je via de mail met ons contact opnemen.

>