Over Vitaal Gezond (team)

Op Vitaal Gezond staat het emotionele en psychologische welzijn van jou als individu centraal. Mensen helpen met problemen gaat er niet om hen te vertellen wat ze moeten doen. Het gaat erom ze de juiste informatie te verstrekken die ze kunnen gebruiken om beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Dat is wat ons team bestaande uit professionals en ervaringskundigen probeert te doen.

Hoe je je voelt beïnvloedt elke dag van je leven. Wij van Vitaal Gezond begrijpen dat als geen ander en daarom zijn wij toegewijd om je meest betrouwbare bondgenoot te zijn in het streven naar een vitale geest in een gezond lichaam.

We zijn menselijk, net als jij. We zullen je ondersteunen, begeleiden en inspireren om de best mogelijke gezondheidsresultaten te behalen voor jou en je gezin.

Ons Team

Vera

Oprichter

Marijke 

Narcisme Coach 

Rogier

Narcisme Expert Coach


Onze doelstelling

Vitaal Gezond is een initiatief dat zich toelegt op het leveren van betrouwbare zelfhulp artikelen over narcisme en zelfvertrouwen op basis van wetenschappelijk onderzoek en algemeen aanvaardbare oplossingen. Je leest hier nuttige informatie en gezonde tips die gemakkelijk te begrijpen zijn en eenvoudig kunnen worden toegepast in je dagelijks leven.

Onze artikelen worden uiterst zorgvuldig samengesteld. We hanteren als werkwijze het gebruiken van gerenommeerde wetenschappelijke bronnen zoals:

Dit alles met als primaire doelstelling om de lezer te voorzien van de meest precieze en betrouwbare informatie.

Vitaal Gezond verstrekt geen medisch advies, noch vertellen we mensen nadrukkelijk wat ze moeten doen. In plaats daarvan bieden we een uitgebalanceerde kijk op maatschappelijke en psychische problemen.

Op Vitaal Gezond ondersteunen we onze artikelen met wetenschappelijke onderzoeken en delen we de ervaringen van anderen. Lees hier meer over Vera Franssen, de oprichtster van Vitaal Gezond. Of bekijk hier haar linkedin profiel

In bijna elk artikel vind je links naar ondersteunende studies. Ik moedig je aan om deze aan te klikken als je meer wilt weten of bewijs wilt zien van het punt dat is gemaakt. Van tijd tot tijd publiceren we artikelen van gastauteurs op voorwaarde dat zij over de nodige deskundigheid beschikken van het onderwerp waar ze over schrijven. Lees hier onze nieuwste artikelen.


Onafhankelijk platform

Wij waarborgen onze onafhankelijkheid In ons beleid passen geen advertenties of gesponsorde artikelen. Wij hoeven dus geen rekening te houden met commerciële belangen van derde partijen bij het samenstellen van onze content. Deze vrijheid biedt ons de gelegenheid om oprecht en objectief te communiceren over onderwerpen die behandeld worden op ons platform. 

Contact

We moedigen feedback over onze artikelen aan. Is er iets nuttigs dat we kunnen toevoegen om het artikel nog informatiever maken? Of is er iets waarvan je denkt dat het niet helemaal klopt? Laat een reactie achter onderaan het artikel of neem contact met ons op middels het contactformulier. Een bericht sturen via Facebook kan ook. 

Privacy vinden we erg belangrijk. Lees hier ons volledige privacybeleid.


>