Hallo,

Welkom bij Vitaal Gezond!

Mijn naam is Vera. Als oprichter van deze website wil ik een paar woorden vertellen over mijzelf, de website en ons beleid met betrekking tot de artikelen die je hier kunt lezen.

Allereerst een beetje over mijzelf. Wie ben ik? Ik ben geboren en getogen in de randstad. Als kind was ik altijd al geïnteresseerd in mensen en luisterde ik aandachtig naar de persoonlijke verhalen van anderen.  Na het behalen van mijn VWO-diploma wist ik dat ik iets met mensen moest gaan doen, en dan met name kwetsbare doelgroepen. Ik besloot destijds te kiezen voor Sociaal Pedagogische Hulpverlening.

Nadat ik mijn opleiding had afgerond, met als specialisatie psychiatrie, ben ik begonnen bij een lokale GGZ (geestelijke gezondheidszorg) instelling. Ik heb een aantal jaren intramuraal gewerkt en veel meegemaakt en gezien binnen de muren van de GGZ instelling. In de tussentijd volgde ik ook een bachelor- en masteropleiding Psychologie aan de Open Universiteit.

Na jarenlang met plezier te hebben gewerkt ben ik iets anders gaan doen en persoonlijk begeleider geworden van mensen in beschermende woonvorm. Dit was een leuke tijd en erg dankbaar werk. Toen besloot ik een radicale beslissing te nemen. Niet alleen was ik op zoek naar meer vrijheid, ook wilde ik een grotere groep mensen helpen. Zodoende ben ik op het idee gekomen om Vitaal Gezond te beginnen. Op deze manier kan ik nog steeds mijn passie beoefenen en mensen ondersteunen die het nodig hebben, maar in een minder vaste setting.

Ik ben een persoon die nooit stilstaat en altijd bereid is om bij te leren. Er zijn tal van verschillende werkwijzen en nieuwe inzichten die nuttig kunnen zijn om interpersoonlijke en relationele problemen aan te pakken. Mijn spaarzame tijd besteed ik graag aan mijn hobby natuurfotografie.

Wil je meer informatie over mij dan kun je ook mijn linkedin profiel bekijken. 

Over het Vitaal Gezond team

Op Vitaal Gezond staat het emotionele en psychologische welzijn van jou als individu centraal. Mensen helpen met problemen gaat er niet om hen te vertellen wat ze moeten doen. Het gaat erom ze de juiste informatie te verstrekken die ze kunnen gebruiken om beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Dat is wat ons team bestaande uit professionals en ervaringskundigen probeert te doen.

Hoe je je voelt beïnvloedt elke dag van je leven. Wij van Vitaal Gezond begrijpen dat als geen ander en daarom zijn wij toegewijd om je meest betrouwbare bondgenoot te zijn in het streven naar een vitale geest in een gezond lichaam.

We zijn menselijk, net als jij. We zullen je ondersteunen, begeleiden en inspireren om de best mogelijke gezondheidsresultaten te behalen voor jou en je gezin.

Vitaal Gezond is een initiatief dat zich toelegt op het leveren van betrouwbare zelfhulp artikelen op basis van wetenschappelijk onderzoek en algemeen aanvaardbare oplossingen. Je leest hier nuttige informatie en gezonde tips die gemakkelijk te begrijpen zijn en eenvoudig kunnen worden toegepast in je dagelijks leven.

Vitaal Gezond verstrekt geen medisch advies, noch vertellen we mensen nadrukkelijk wat ze moeten doen. In plaats daarvan bieden we een uitgebalanceerde kijk op maatschappelijke en psychische problemen. Op Vitaal Gezond ondersteunen we onze artikelen met wetenschappelijke onderzoeken en delen we de ervaringen van anderen.

In bijna elk artikel vind je links naar ondersteunende studies. Ik moedig je aan om deze aan te klikken als je meer wilt weten of bewijs wilt zien van het punt dat is gemaakt. Van tijd tot tijd publiceren we artikelen van gastauteurs op voorwaarde dat zij over de nodige deskundigheid beschikken van het onderwerp waar ze over schrijven. Lees hier onze nieuwste artikelen.

We moedigen feedback over onze artikelen aan. Is er iets nuttigs dat we kunnen toevoegen om het artikel nog informatiever maken? Of is er iets waarvan je denkt dat het niet helemaal klopt? Laat een reactie achter onderaan het artikel of neem contact met ons op middels het contactformulier. Een bericht sturen via Facebook kan ook. 

Privacy vinden we erg belangrijk. Lees hier ons volledige privacybeleid.


>