pasfoto van vera franssen

Welkom! Mijn naam is Vera Franssen. Als oprichter van de website Vitaal Gezond wil ik een paar woorden vertellen over mijzelf, de website en ons beleid met betrekking tot de artikelen die je hier kunt lezen.

Allereerst een beetje over mijzelf. Wie ben ik? Ik ben geboren en getogen in de randstad. Als kind was ik altijd al geïnteresseerd in mensen en luisterde ik aandachtig naar de persoonlijke verhalen van anderen.  Na het behalen van mijn VWO-diploma wist ik dat ik iets met mensen moest gaan doen, en dan met name kwetsbare doelgroepen. Ik besloot destijds te kiezen voor Sociaal Pedagogische Hulpverlening.

Nadat ik mijn opleiding had afgerond, met als specialisatie psychiatrie, ben ik begonnen bij een lokale GGZ (geestelijke gezondheidszorg) instelling. Ik heb een aantal jaren intramuraal gewerkt en veel meegemaakt en gezien binnen de muren van de GGZ instelling. In de tussentijd volgde ik ook een bachelor- en masteropleiding Psychologie aan de Open Universiteit.

Na jarenlang met plezier te hebben gewerkt ben ik iets anders gaan doen en persoonlijk begeleider geworden van mensen in beschermende woonvorm. Dit was een leuke tijd en erg dankbaar werk. Toen besloot ik een radicale beslissing te nemen. Niet alleen was ik op zoek naar meer vrijheid, ook wilde ik een grotere groep mensen helpen. Zodoende ben ik op het idee gekomen om Vitaal Gezond te beginnen. Op deze manier kan ik nog steeds mijn passie beoefenen en mensen ondersteunen die het nodig hebben, maar in een minder vaste setting.

Ik ben een persoon die nooit stilstaat en altijd bereid is om bij te leren. Er zijn tal van verschillende werkwijzen en nieuwe inzichten die nuttig kunnen zijn om interpersoonlijke en relationele problemen aan te pakken. Mijn spaarzame tijd besteed ik graag aan mijn hobby natuurfotografie.

Wil je meer informatie over mij dan kun je ook mijn linkedin profiel bekijken.

>